ESCOLA DE NADAL 21-22

La Comissió d’Extraescolars oferix a les famílies del nostre col·legi la possibilitat de que els nostres fills i filles disfruten d’unes festes molt divertides.

L’Escola de Nadal «Aventura Nadalenca» està dirigida als xiquets i les xiquetes d’infantil i primaria amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, i es fonamenta en l’atenció a la diversitat cultural, d’igualtat i respecte al medi ambient.

PREU ESCOLA DE NADAL “AVENTURA NADALENCA”

(MINIM 15 PARTICIPANTS)

Preu escola completa 10 dies 4 hores dia: 100€ participants

Preu dies solts (4 hores): 15€

Preu hores soltes: 5€

AQUELLS QUE NO SIGUEN SOCIS DE L’AMPA HAURAN DE PAGAR 10€ MÉS

PREU ESCOLA DE NADAL “AVENTURA NADALENCA” MENJADOR (13 A 15H) ” OPCIONAL”(*)

Preu 10 dies: 80 €

Preu dies Solts: 7€

Inclou acompanyament durant i després del menjar.

(*) PREU ORIENTATIU, el servei serà realitzat per una empresa especialitzada de càtering escolar, la qual indicarà el mínim de comensals per a dur endavant el servei, per tant el preu indicat es orientatiu i pot variar segon el nombre de comensals.

Punxa ací per conéixer tots els detalls del Projecte Aventura Nadalenca

Punxa ací per omplir el formulari d’inscripció

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR CURS 21-22

Estimadas familias:

📩 📆 Queremos recordaros que el jueves 18 de noviembre se celebran las elecciones al Consejo Escolar, donde las familias tenemos que elegir a 4 padres y madres que nos representen en este órgano los próximos 4 años.

👨‍👩‍👧‍👦📨Como ya os informamos, en la asamblea del AMPA celebrada el día 22 de octubre se decidió presentar una candidatura conjunta con 9 candidatos:

🙋‍♀️ 1.Sergio Peinado Asensio

 1. Ismael Orquín Serrano
 2. Olga González Coronado
 3. Lluc Mayol Palouzié
 4. Jose Vicente Sánchez Martínez
 5. Sandrina Porras Gorbe
 6. Lara Sola Jorques
 7. Encarna Gascó Molins
 8. Joaquín Pérez Soler🙋‍♂️

✍🏻📩Desde el AMPA solicitamos vuestros votos para cualquiera de los cuatro primeros candidatos (Sergio, Ismael, Olga y Lluc) permaneciendo el resto en reserva.

🧐 POR QUÉ SOLICITAMOS EL VOTO PARA ELL@S?

Estos 9 candidatos se han comprometido a que, en caso de salir elegidos, votarán SIEMPRE lo que se haya decidido por mayoría simple en una asamblea, reunión o consulta telemática a las familias del AMPA (independientemente de su opinión particular).

🎨 🏫 Por poner un ejemplo ficticio: Si hubiera que pintar los muros del colegio y en una consulta a las familias se decide que se pinten de color verde; aunque uno de estos candidatos piense que sería mejor en blanco, al formar parte de la candidatura conjunta del AMPA, su voto en el consejo escolar sería para el verde (que es lo que han votado la mayoría de padres y madres).

🤔 QUÉ CONSEGUIMOS ?
Votando de manera conjunta, desde el AMPA pensamos que las familias del colegio tendremos una postura consensuada y unida dentro del Consejo Escolar, así como una mayor fuerza en los debates y votaciones del mismo.

📨 CÓMO VOTAR? 2 OPCIONES:

 1. VOTO PRESENCIAL: Acudir al colegio el jueves 18 de noviembre con el DNI en el siguiente horario: de 9:20 a 10:00 horas; de 13:00 a 14:00 horas; o de 15:50 a 17:00 horas. Se vota un máximo de 3 candidatos por papeleta
 2. VOTO POR CORREO: Para garantizar el voto secreto se utilizará el sistema de doble sobre:
 3. Introducir una papeleta con el voto dentro de un sobre. Se vota a un máximo de tres candidatos por papeleta.
 4. El voto con el sobre deberá de introducirse en otro sobre en el que se pondrá una fotocopia del DNI del votante. Este sobre tiene que ir cerrado y firmado en la solapa.
 5. Los sobres los podréis entregar personalmente o mediante vuestros hijos e hijas a la Dirección del centro a partir de 5 DÍAS LECTIVOS ANTERIORES AL DE LA VOTACIÓN. La Dirección expedirá un documento con uno “he recibido” como justificante de entrega.
 6. También podréis hacerlos llegar el mismo día de las votaciones, a través de un mandatario a la mesa electoral durante el horario antes expuesto.
 7. La mesa electoral comprobará que las persones votantes que utilizan la modalidad de voto no presencial están incluidas en el censo electoral.

👫👭👬Os recordamos también que cada progenitor tiene derecho a voto. En las familias monoparentales, el único progenitor tiene voto doble.

✍🏻📩Ahora que tenéis la información sólo nos queda animaros a votar.

💪🏻VUESTRO VOTO ES IMPORTANTE. ¡PARTICIPA!

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 21-22

Estimades famílies. Ací teniu el catàleg d’activitats extraescolars organitzades per l’AMPA per al present curs.

Les inscripcions es tramitaran directament amb els monitors o les empreses que impartixen les classes. Totes elles es comprometen a seguir la normativa i el protocol COVID i conten amb el vistiplau del col·legi.

El termini màxim per a apuntar-se és el dilluns 4 d’octubre. El preu de la mensaulitat d’octubre serà proporcional a les classes que s’impartixquen (no es farà el mes complet).

Horari de les activitats de 13.50h a 14.50h (Infantil i fins 4º primària) y de 13 a 14h (5º y 6º primària). Per a més informació: extraescolars@ampabenifaraig.es

1.- Los precios reflejados son mensuales y para los/as socios/as del AMPA, para los/as NO socios/as los precios se verán incrementados en 5 € la mensualidad.

2.- 12€ por cada hermana/o

3.- Se utilizan diferentes cuadernos según la evolución de cada niña/o Cada cuaderno tendrá su coste, por lo que el precio del material puede incrementar.

4.- A partir de 20 alumnos se crea un grupo nuevo para los M y J

5.- A partir de 12 alumnos/as por monitor/a la cuota se reducirá a 45€

ENLLAÇOS PER A MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Per a Chiquibaile, Cuentacuentos, Teatro i Oratoria. Punxa ací.

Per a Jocs Cooperatius. + info Punxa ací. Per a inscripcions punxa ací (enviar formulari amb les dades al mail: inscripcionsextraescolars@ampabenifaraig.es )

Per a Escacs/Ajedrez. +Info ací. Per a inscripcions punxa ací

Per a Rugbi. Punxa ací.

Per a Arquieduca. Punxa ací.

Per a la resta (Funny Kids, Arts MArcials, Futbol Sala, Basquet, Tenis, PAtinatge, Gimnastica Ritmica, Primary Fun, Programa Cambridge, Robótica Lego, Científicos chiflados y Matinera. Punxa ací.

Servei de Matinera curs 21-22

🚨ESTIMADES FAMÍLIES

🧑‍🏫Estem ja a poc més d’ una setmana per a l’inici d’ un nou curs escolar.

🤓Des de l’AMPA estem treballant ja en les diferents activitats i serveis per a la xicalla i les famílies.

⏰Una d’elles és » LA MATINERA», per a totes aquelles famílies que necessiten deixar als seus fills i filles abans de l’horari d’inici de les classes.

🧐Ací teniu Tota la informació d’horaris i preus. 👇

L’arbre de les iaies (Dia de la dona 2021)

Estimades famílies,

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, la Comissió de festes de l’AMPA ha decorat “L’ARBRE DE LES IAIES” amb les cintes que heu fet amb els votres fills i filles.

Ha quedat preciós i segur que les xiquetes i els xiquets s’han portat una sorpresa en vore’l quan han arribat al cole.

Gràcies a totes les famílies per la vostra col•laboració

L’arbre de les iaies (Comissió de Festes AMPA Benifaraig)

Resultats enquesta menjador (desembre 2020)

Estimades famílies,

Com sabéu, el passat mes de desembré, l’AMPA va fer una enquesta de satisfacció sobre el servei del menjador del nostre cole.

Amb la informació recopilada en les 135 enquestes rebudes, la comissió del menjador de l’AMPA va elaborar un informe amb un resultats i unes propostes de millora que han sigut traslladades tant a la direcció del centre com a l’empresa que ofereix el servei de menjador.

A continuació, compartim l’informe complet de l’enquesta i el resum dels resultats i les respostes del col·legi i l’empresa del menjador.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la comissió del menjador de l’AMPA en la següent adreça de correu electrònic: menjador@ampabenifaraig.es

RESULTATS, CONCLUSIONS I RESPOSTES DEL COL·LEGI I L’EMPRESA:

Participació 135 famílies (majoritariament dels grups d’Infantil: 43%).

1- Satisfacció del servei
3.5 sobre 5, les famílies estan en general satisfetes del servei.

2- Aliments processats: no són valorats positivament.
RESPOSTA COL·LEGI: el nombre de processaments que se serveixen són els que marca conselleria.

3- Consum proteïnes vegetals: les famílies consideren que està bé.

4- Quantitat de menjar: en general consideren que està bé encara que el tercer cicle (5é i 6é) consideren que el menjar no és suficient.

5- El menjar agrada a l’alumnat: ocorre el mateix que amb la pregunta anterior, infantil i primer cicle (1r i 2n) consideren que està bé però en els majors es veu un clar descontent.
RESPOSTA EMPRESA: la nutricionista comenta que és normal que als majors els agrade menys el menjar pels hàbits que tenen a casa. Que el menjador també és un espai educatiu i s’ensenya a menjar.

6- Comunicació empresa-famílies: generalment bona excepte en 3r primària que són molt crítics (encara que només hi ha 3 enquestes d’este cicle).
RESPOSTA COL·LEGI: encara falten famílies per donar la documentació i que tenen problemes per a poder comunicar-se amb aqueixes famílies.

7- Satisfacció amb les i els monitors: En tots els cursos la valoració és excel·lent, excepte en 3r primària que raspa l’aprovat i 6é de primària que aprova però que és baix respecte a les valoracions que donen la resta de grups.
RESPOSTA COL·LEGI: estudiaran el motiu perquè no s’han adonat que passe res.

En els suggeriments respecte a aquest punt es comenten problemes amb un monitor per no solucionar els conflictes de manera adequada: castiga a tots per culpa d’uns pocs.
RESPOSTA COL·LEGI: comenta que aqueix tema ja s’ha solucionat.

8- Temps per a menjar suficient: SI

9- Errors del menjador:
* No hi ha correspondència entre el menjar i el menú. És de les més marcades.
* Alguns grups no arriba l’ensalada. RESPOSTA COL·LEGI: aqueix tema ja s’ha solucionat.
* Menjar se serveix fred. RESPOSTA COL·LEGI: s’ha solucionat i comenten que fins i tot hi ha vegades que ix massa calenta.
* Errors en l’aplicació. RESPOSTA EMPRESA: estan esmenant els errors que van donant.
* Falta de pa.
* Menjar insuficient.

10- Suggeriments per part de les famílies:
* Relació menjar amb el menú, moltes famílies el nomenen que durant el primer trimestre hi ha hagut moltes canvis i volen alguna manera de saber-ho. RESPOSTA COL·LEGI: al gener va haver-hi un canvi perquè no arribe el proveïdor i es faig un canvi i es comunique per Telegram, respecte al primer trimestre tampoc tenen constància que hi haja hagut tants canvis (només 3) com la percepció de les famílies.
* Quantitat de menjar:
> Algunes famílies comenten que es podria fer fotos per a veure la quantitat de menjar que menja l’alumnat. RESPOSTA COL·LEGI: considera que no és necessari que el director) i la responsable del menjador veuen que mengen bé i que l’aplicació està per a dir com han menjat les criatures i que si les famílies tenen qualsevol dubte poden posar-se en contacte amb ells.
> 2n torn ha faltat menjar. RESPOSTA COL·LEGI: ja s’ha solucionat.
* Idees perquè les verdures siguen més desitjables. RESPOSTA COL·LEGI: en alguns plats se’ls ofereixen triturades perquè se les mengen i no les aparten.
* Detall dels rebuts del que es cobra. RESPOSTA COL·LEGI: el menú són 4,25€, els comptes se li donen als membres del consell escolar.
* Facilitar menú en paper. RESPOSTA COL·LEGI: si alguna família ho vol que ho sol·licite al correu d’avisoscomedor@gmail.com i li ho posaran en la motxilla.
* Suc com a alternativa a la fruita. RESPOSTA COL·LEGI: el suc no és una alternativa se serveix el suc i la fruita.